Де відпочиваєте в Україні? Порадьте цікаві місця
Відпочинок в Україні
Сообщений 1 страница 10 из 10
Поделиться22021-10-21 12:51:33
Я цього року за порадою лікаря відвідав термальні води Косино https://tourinform.org.ua/listings/term … dy-kosyno/ Це неймовірно гарне місце, люди з усієї України туди їдуть не тільки заради відпочинку, а ще й для того щоб пройти профілактику різних хвороб. На території курорту є різноманітні басейни, як для дорослих так і для дітей. Це місце варто відвідати кожному, я дуже гарно відпочив, а головне із користю.
Поделиться32021-12-18 17:42:39
На Шацких озерах красиво и полезно. Если хотите, что бы было много людей, то это на Свитязь. А если любите тишину, то это то же озеро Свитязь, но с другой стороны в селе Пульмо.
Поделиться42022-06-22 20:52:17
Добрый вечер! В такое непростое время хочется отдохнуть и вкусно поесть, поэтому если Вы будете в Днепре, то обязательно зайдите пообедать, а лучше провести романтичный вечер в кафе "Карусель" https://karusel.in.ua/letnyaya-ploshhadka/ , в теплое время отдыхать на их летней площадке одно удовольствие: вкусная кухня, приятный интерьер и много зелени и цветов.
Поделиться52022-08-31 19:45:56
А чем вы сейчас на отдых ездите? На авто или поездом лучше? Посоветуйте.
Поделиться62022-08-31 22:14:32
А чем вы сейчас на отдых ездите? На авто или поездом лучше? Посоветуйте.
А почему бы и правда не поехать поездом. Вот посмотрите сколько на Proizd.ua ЖД билеты стоят, сравните сколько вам денег уйдёт на бензин или стоимость проезда автобусом, думаю, что выгода будет очевидной. Мы тоже хотим поехать на отдых по Украине осенью, только поездом будем путешествовать. На нашу семью можно сразу бронировать всё купе, буду стараться так и поступить.
Поделиться72023-09-03 14:18:51
Як дізнатися про туристичні маршрути та екскурсії в Карпатах? Хочу пізнавальний відпочинок і побачити кращі місця.
Поделиться82023-09-03 14:26:38
Відпочинок у Карпатах став для мене справжнім пригодою. Навколо нас розстилалися дикі природні краси - високі гори, густі ліси та мальовничі річки. Ми вибрали гірську оселю для проживання, щоб повністю насолодитися природою. Також тут можна відвідати домашнє форельне господарствов «Підкова 2» в селі Пістинь Косівського району https://tourbrand-ua.com/privatna-sadib … 2-product/ тиша та спокій цього місця дозволили нам забути про повсякденні турботи. Кожен день ми вирушали в мандрівки навколо та завжди знаходили щось нове та захопливе.
Поделиться92023-09-13 12:32:31
Які готелі чи бази відпочинку у Черкаській області є найкращими для сімейного відпочинку?
Поделиться102023-09-13 12:47:46
Кожного літа я з нетерпінням чекаю відпустки, адже це час, коли можна відновити свої сили, забути про роботу та насолодитись природою. Але вибір місця для відпочинку - це завдання не менш важливе, ніж планування відпустки самої. Нещодавно зацікавила база відпочинку "Сині Води" у Черкаській області. Та і друзі рекомендували. Там чисте повітря, прекрасне озеро та комфортні будиночки для проживання. Ще одна велика перевага - це спокійна атмосфера, далеко від міського гамору. Я впевнений, що після такого відпочинку повернусь до роботи повними силами.