Мене останнім часом почала турбувати печія, хоча до вагітності я навіть не знала, що таке печія і які відчуття від неї? У чому може бути причина і які є способи, без шкоди, позбутися її?
Як позбутися печії в період вагітності
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-11-24 20:57:58
Якщо б ви не були вагітні, то від печії допомагає розчинена сода у воді, такий спосіб допомагає нейтралізувати кислоту в шлунку. Але в період вагітності такий спосіб використовувати не можна, тому краще розібратися, зрозуміти для себе, які продукти у вас викликають печію.
Поделиться32022-11-24 21:04:27
У мене теж була печія в період вагітності і мені допомагав зелений чай з м'ятою,хоча читала що у деяких людей м'ята навпаки викликала печію. Загалом кому що допомагає, але в будь-якому випадку потрібно сказати про свої скарги вашому лікарю
Поделиться42022-11-24 21:14:28
Печія доставляє дискомфорт у більшості жінок в період вагітності і з'являється найчастіше вона після 20 тижня. Якщо немає якихось патологічних проблем, то на жаль ви нічого не зможете зробити, лікар вам може призначити антацидні препарати які містять солі магнію, кальцію, алюмінію, нейтралізують соляну кислоту, а також скоректує харчування і спосіб життя. Їжте частіше, але маленькими порціями, приберіть з раціону жирну, смажену і солодку їжу. Що з'їсти від печії можна почитати на сайті Hipp
Поделиться52022-12-16 21:43:53
Тільки народні методи боротьби із печією можна використовувати під час вагітності