Які потрібні документи для розірвання шлюбу і куди їх подавити у Києві? Підкажіть, хто в курсі, як поділяється майно під час розлучення? Заздалегідь дякую за ваші поради.
Які потрібні документи для розірвання шлюбу
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться22022-12-06 02:52:15
Вам знадобляться такі документи, як ваші паспорти, свідоцтво про шлюб, ідентифікаційний номер, якщо є діти, то свідоцтво про народження, електронний підпис. якщо є така.
Поделиться32022-12-06 02:56:49
Все спільне майно, нажите у шлюбі поділяється справедливо за рішенням суду з урахуванням різних факторів, наприклад, чи є у вас спільні діти тощо. Подавайте до суду.
Поделиться42022-12-06 03:02:39
Майно нажите у спільному шлюбі має бути поділено. Враховуються такі моменти, як наявність та кількість спільних дітей, сума аліментів та інше. Все це діє, якщо немає шлюбного договору, інакше діє цей документ. Але все одно вам знадобиться адвокат із розірвання шлюбу. Зверніть увагу на цю компанію в місті Києві https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/famil … ate-razvod
Поделиться52022-12-07 12:23:59
Подивився цю юридичну компанію, також помоніторив пропозиції інших фірм та адвокатів щодо розірвання шлюбу. Можу сказати, що у Альва Прайвесі реальна пропозиція з нормальними цінами. Адже, коли спочатку дивишся вартість та умови у інших і телефонуєш їм, то потім з'ясовується, що їх пропозиція не реальна, вартість вже не така або умови суттєво змінилися, або тимчасово не працюють і т.і. Натомість, коли набрав адвокатів Альва Прайвесі мені все підтвердили, працюють в сьогоднішніх умовах, вартість така як прописано на сайті, ну і плюс є чимало позитивних відгуків. Вони також надають послуги з розлучення дистанційно (наприклад, якщо ви за кондоном). Можу рекомендувати!
Поделиться62022-12-07 12:34:34
Ще одну адвокатську компанію в Києві знайшов з позитивними відгуками – lawyer.net.ua. У них на сайті теж пропозиція послуг адвоката щодо розірвання шлюбу. Зателефонував – підтвердили, що надають послуги, вартість приблизно така ж, тобто адекватна. Теж можна пробувати розлучення через них. Зараз буду обирати з ким працювати, потім відпишусь)
Отредактировано Baikonur (2022-12-07 12:35:19)
Поделиться72022-12-30 13:06:41
Мене теж цікавить питання розлучення, але я зараз закордоном, а чоловік в Україні.. Тут напевно без допомоги юриста не обійтись.
Заходила за посиланням, яке надіслали вище. Непогана фірма і відгуки хороші. Тому думаю звертатися до адвоката з Альва Прайвесі.
Поделиться82023-09-28 23:46:59
Щодо поділу майна під час розлучення, це може бути складним питанням, і важливо отримати професійну юридичну консультацію. Юристи можуть допомогти вам зрозуміти ваші права та визначити оптимальний спосіб поділу майна. Якщо у вас є питання щодо розлучення та поділу майна, я рекомендую звернутися до https://advocate-neroda.com.ua/services … ejni-spory для отримання консультації та допомоги у цій справі. Вони можуть надати вам докладну інформацію та правовий супровід у процесі розлучення.