Вирішили купити новий холодильник, старий відвеземо до бабусі до села. Ось тільки ми ніяк не можемо визначиться якусь модель купити, може ви нам порадите холодильник з великою холодильною та морозильною камерою.
Холодильники у Харкові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-17 20:49:20
Вирішили купити новий холодильник, старий відвеземо до бабусі до села. Ось тільки ми ніяк не можемо визначиться якусь модель купити, може ви нам порадите холодильник з великою холодильною та морозильною камерою.
Великий холодильник це який. Тут можна розуміти по всякому. Є великі з одними дверима, а є ще більші з двома розпашними дверима. То ви який маєте на увазі? Ну і також який ваш бюджет. А то можна радити до біскінечності.
Поделиться32023-03-17 20:50:45
Гараз. Зараз поясню. Звичайно з двома дверима мені не потрібен, тому що місця де ставити немає. А ось холодильник великий з великою морозильною камерою буде мені до вподоби. Мій бюджет десь двадцять шість тисяч.
Поделиться42023-03-17 21:16:11
Гараз. Зараз поясню. Звичайно з двома дверима мені не потрібен, тому що місця де ставити немає. А ось холодильник великий з великою морозильною камерою буде мені до вподоби. Мій бюджет десь двадцять шість тисяч.
В принципі за такі гроші можна купити непоганий холодильник. А якщо ви живете у Харкові, то краще всього купувати холодильник https://allo.ua/ua/harkiv/holodilniki/ у магазині Алло. Я раджу вам звернути увагу на холодильники бренду Bosch, а саме на модель Bosch KGN39XL316. Вважаю що це саме те, що вам потрібно. Крім великого літражу та великою морозильної камери там є спеціальне табло, що показує температуру. Можна окремо вимикати сам холодильник та морозильну камеру, наприклад коли вам треба помити всередині. А лід там не намерзає, тому що це саме модель ноуфрост.