Що робити, якщо куплені Б/В Шини не підходять за розміром або станом? Які права має покупець?
Хочу притбати б\у шини
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-04-26 15:40:40
Я недавно стикнувся з проблемою, коли куплені Б/В шини не підійшли за розміром. Я звернувся до продавця, але він не зміг їх замінити. Я дізнався, що покупці мають право на обмін або повернення товару, якщо він не підходить. Рекомендую звернутися до професійного магазину, де продають CAR+, де зможуть надати професійну консультацію та допомогти з вирішенням проблеми.
Поделиться32023-09-27 08:25:38
Що робити, якщо куплені Б/В Шини не підходять за розміром або станом? Які права має покупець?
Надзвичайно ризикована ваша ідея.... не радила би я вам так робити....
Поделиться42023-09-28 07:54:56
Надзвичайно ризикована ваша ідея.... не радила би я вам так робити....
Ми так одного разу зробили і після вже десять разів пожалкували про свій вибір....
Поделиться52023-09-29 08:27:35
Ми так одного разу зробили і після вже десять разів пожалкували про свій вибір....
От і я кожен раз, коли чую такі історії, ловлю себе на думці, що подібного ніколи не буду робити в реальному житті. Набагато краще купити шини нові, від перевіреного виробника та бути у повній безпеці на дорозі, адже саме від якості шин залежить те, наскільки моє авто буде слухняним при керуванні. А ось така незрозуміла економія, про яку писали вище, мені ніколи не буда до вподоби....
Поделиться62023-11-07 13:47:24
Тільки СВ Авто ІФ мене вражає своїм величезним асортиментом шин. Тут можна знайти шини для будь-якого сезону та будь-якої пори року. Крім того, я завжди впевнений у якості товару, оскільки компанія є офіційним дилером Michelin, що гарантує якість і безпеку на дорозі. І звичайно ж, не можу не додати, що ціни в цьому https://svauto.if.ua/legkovye-shiny/sezon/vsesezonna магазині вкрай доступні, а знижки вражають. Рекомендую обрати СВ Авто ІФ для придбання всесезонних шин!