Форум для друзей!)

Объявление

Добро пожалувать на Броварской форум!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум для друзей!) » Здоровье » Хочу виправити дефект вушей

Хочу виправити дефект вушей

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У мене від народження проблема із вушами, вони занадто відтопирені. Зараз я вже можу дозволити собі зробити пластику вух і не комплексувати стосовно цього дефекту. Скажіть, до якого пластичного хірурга краще звернутися?

0

2

Проблема, яку ви описали, зараз вирішується дуже просто і швидко. Вам допоможе пластичний хірург, в Києві можете звернутися у клініку Юрченко. Ця операція по своїй складності поста, тому вона робиться при місцевому наркозі. В цьому випадку дуже добре, адже немає того стану, коли виходиш із наркозу. Я на собі його відчував, тому знаю про що говорю. Але хочу вам наголосити, що перед цією операцією буде багато обстежень стану здоров'я. Мені, як людині яка практично не звертається у лікарню, це було трохи проблемно.

0

3

Не думав, що для того, щоб зробити пластику вух, потрібно проходити якісь обстеження. Але якщо я вже наважився на цю операцію, думаю, це буде не проблема. Дякую вам, що поділилися зі мною корисною інформацією.

0

4

Найдієвішим методом корекції клаповухості вважається отопластика – малотравматична операція. Така процедура полягає в тому, що після надрізу шкіри по задній поверхні вушної раковини моделюється хрящ вушної раковини, щоб вона назавжди стала в нормальне положення, - зазначає експерт.

0

Вы здесь » Форум для друзей!) » Здоровье » Хочу виправити дефект вушей