Форум для друзей!)

Объявление

Добро пожалувать на Броварской форум!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум для друзей!) » Новости Украины » Цікавить інфа про фонд Вадима Столара

Цікавить інфа про фонд Вадима Столара

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Чули чогось про Фонд Вадима Столара? Так от, чую, що цей бізнесмен якийсь зараз допомагає військовим. Але мене цікавить, як змінилася його репутація? Бо чую, що раніше він був у Партії регіонів. Як ви думаєте, чи можна йому вірити зараз? Діліться своїми думками, може, хтось щось знає!

0

2

Кажуть, він дійсно активно допомагає українським військовим та здійснює благодійність через свій фонд. Пообіцяв не вдаватися в політику і фокусується на підтримці ЗСУ та реабілітації військових. Все це дещо дивно, особливо з огляду на його минулу репутацію у Партії регіонів. Але хто знає, може, люди змінюються. Я знайшов цю статтю http://youcontrol.com.ua/catalog/execut … haylovych/  може, комусь буде цікаво подивитися і зробити свої висновки. Взагалі, я в такому сумніві, але хто з нас не помічав, як ктошуть бабки на війні. Але може, тут реально щось змінюється.

0

Вы здесь » Форум для друзей!) » Новости Украины » Цікавить інфа про фонд Вадима Столара