Форум для друзей!)

Объявление

Добро пожалувать на Броварской форум!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум для друзей!) » Байки-Загибайки » Чи потрібна страховка?

Чи потрібна страховка?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Чи варто оформляти автоцивілку, коли автомобіль припаркований і не використовується?

0

2

Sarafan написал(а):

Чи варто оформляти автоцивілку, коли автомобіль припаркований і не використовується?

О, ця тема мене завжди цікавила! Так от, щодо автоцивілки, якщо твоя машина припаркована і не використовується, то, здається, ти можеш витратити менше грошей на страхування. Але, чесно кажучи, краще перевірити правила в твоїй місцевості. Тут є стаття, яка може бути корисною: "Чи потрібна автоцивілка, якщо машина стоїть?" там детально розповідається про ситуацію в Україні. Здається, в ній є корисна інформація, яка може допомогти вирішити, чи варто оформляти автоцивілку в твоєму конкретному випадку.

Отредактировано PochemuTaK (2023-09-12 21:49:18)

0

3

Sarafan написал(а):

А яка різниця? Автоцивілка у вас в любому випадку має бути...

0

4

Жанна Дмитрієва написал(а):

А яка різниця? Автоцивілка у вас в любому випадку має бути...

Та звичайно що так! І немає різниці в тому, чи стоїть авто здебільшого на парковці, чи ви щодня на ньому переміщуєтесь по місту. Якщо потрібна автоцивілка ціна на неї зараз зовсім не висока і є можливість таку оформити оперативно використовуючи зручний сайт від страхового сервісу OCA-GO.UA . Я вже двічі там автоцивілку відкривав і задоволений тим, як працює система та як швидко я отримую страховий поліс на руки

0

5

Автоцивілка у нас як і права на авто, якщо ви ним володієте і на ньому іноді виїжджаєте обов'язкова.
Отже, краще оформити.
Інша річ, якщо машина взагалі на приколі стоїть і рік, і два. Тоді, навіть і не знаю ... Тоді простіше її взагалі здавати)) але в такому разі страховку вам оформляти, ну чи довіреність виписувати і нехай платить той, у кого машина у тимчасовому володінні.
Оформляється вона просто. В https://greentravel.ua/calc/osago/ по калькулятору прорахуйте заздалегідь, щоб знати воскільки вона може обійтися.

0

Вы здесь » Форум для друзей!) » Байки-Загибайки » Чи потрібна страховка?